Fotoalbum

Moore Beauty Freja bri f, retur. Kattens tarv er ikke passet, hun er undererernæret/fejlernæret og er blevet steriliseret til kæl.

Mausi/Beauty bor i Hals.

Ettie bri n, hun, udstationeret på Sjælland, EFTERLYST

Aimee var udstationeret i Styding hos Lone. Hun har født 6 killinger, førstegangs. Kontraktbrud, Aimee er hentet hjem, samt hendes killinger som var fejl-/underernæret, udtalelse fra dyrlæge.

Moore Beauty Fifi blå creme, er udstationeret, bor i Vandling/Århus. Er blevet parret Marvi creme han.

Moore Beauty Deena, er parret med Moore Beauty Emmeth. Førstegangs parring, fik een killing. Omparring senere på året.

Moore Beauty Evie, blå hun. Bor hos Janne på Sjælland. Hun er blivet parret med Moore Beauty Emmeth.Ønsker du en kat udstationeret, lægges et depositum på 2000, kr, som modregnes i den kommende parring af katten.                                                                    Udstationering betyder: Katten bor hos dig,   som hvis den var din. Du passer den med vacc., pleje m.m., mad skal være killingefoderet fra Orijen eller Taste of the Wild, andet tørfoder kan IKKE bruges. Når katten er ca 1 år og 8 mdr., finder jeg en passende hankat til parring, du bringer hende til hankat og henter hende, når hun er parret. Du betaler parringen ( 4- 5000 ). Hun føder min. 3 levedygtige killinger, ellers er der gratis omparring ( alt står i kontrakten ). Du er ved hende, når hun skal føde og hjælper hende. Jeg er altid tilrådighed mht. hjælp og råd. Jeg følger killingernes opvækst, og når de er ca 8 - 9 uger, kommer jeg og vælger een, som jeg henter når den er 12 uger, som betaling for moderen, herefter overgår ejerskabet af moderen til dig. Killingerne skal vacc., have ormekure, loppekur, sundhedsbog, (chip) og stamtavle. Jeg hjælper dig også, når de skal sælges, du får pengene, for de solgte killinger. Har du ??, kontakt mig.
Det er ikke tilladt, at lade katten blive parret, uden min skriftlige tilladelse. Man må ikke sterilisere katten uden en skriftlig tilladelse. Skal der foretages nogen operative indgreb, skal du ligeledes have min tilladelse. Du har pligt til at informere mig om hvordan katten trives og sende billeder af katten, så jeg kan følge dens udvikling. Katten skal have det foder som her beskrevet. Det er IKKE tilladt, at have fertile hankatte gående sammen med hunkatten, eller at have katte som går frit udenfor mht. smitte. 

Det er utroligt, hvad undskyldninger og forklaringer folk kan komme med, så de kan slippe for at holde kontrakten. Men den er lavet til alles bedste og SKAL holdes, ligemeget hvad.
Ønsker man ikke, at have British Shorthair katten fertil, kan der i nogen tilfælde betales  kælekats pris for katten, fra 3800,-kr med kastration.  Vil man ikke betale, returneres katten, som så evt. vil blive neutraliseret, og solgt som kælekat. Pris blå på 1 - 3 år fra  3800,-kr og sorte 1 -3 år fra 4600,- kr., så div. omkostninger er dækket:  chip, dyrlæge, udvidet vacc. ormekure, loppebeh. stambog, sundhedsbog, foder og grus, kørsel m.m. Maine coon udstationerede katte som ikke ønskes fertile, kan der evt. betales kælepris for katten fra 4000,-kr.